ku

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

ku Aksara Jawa: ꦏꦸ
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko ku
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

sêsulih pandarbe utama-purusa.









Kata kunci/keywords: arti ku, makna ku, definisi ku, tegese ku, tegesipun kuBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=ku&oldid=76067"