kukuk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

kukuk Aksara Jawa: ꦏꦸꦏꦸꦏ꧀
Lingga:

  1. êngg ak nywara dianggo nggêgiro cèlèng lsp. kang diburu.









Kata kunci/keywords: arti kukuk, makna kukuk, definisi kukuk, tegese kukuk, tegesipun kukukBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=kukuk&oldid=51983"