kuru

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

kuru Aksara Jawa: ꦏꦸꦫꦸ
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko kuru
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

sathithik daginge, kb lêmu.









Kata kunci/keywords: arti kuru, makna kuru, definisi kuru, tegese kuru, tegesipun kuruBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=kuru&oldid=101672"