lowe

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

lowe Aksara Jawa: ꦭꦺꦴꦮꦺ
Lingga:krama/ngoko

  1. luwing.








Kata kunci/keywords: arti lowe, makna lowe, definisi lowe, tegese lowe, tegesipun loweBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=lowe&oldid=27010"