maman

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

maman Aksara Jawa: ꦩꦩꦤ꧀
Lingga:krama/ngoko

  1. ak nyêbut paman;;
Kacocogna karo paman.








Kata kunci/keywords: arti maman, makna maman, definisi maman, tegese maman, tegesipun mamanBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=maman&oldid=101466"