manga

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

manga Aksara Jawa: ꦩꦔ
Lingga:krama/ngoko

  1. êngg mangap.








Kata kunci/keywords: arti manga, makna manga, definisi manga, tegese manga, tegesipun mangaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=manga&oldid=77215"