manungsa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

manungsa Aksara Jawa: ꦩꦤꦸꦁꦱ
Lingga:krama/ngoko

  1. titah kang kadunungan sukma lan budi.








Kata kunci/keywords: arti manungsa, makna manungsa, definisi manungsa, tegese manungsa, tegesipun manungsaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=manungsa&oldid=52445"