mayor

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

mayor (Wl) krama/ngoko

  1. pangkat sadhuwuring kaptin;
  2. êngg sêsêbutane punggawa desa kang pinatah ngawat-awati pangêduming banyu.








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=mayor&oldid=52627"