melot

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

melot Aksara Jawa: ꦩꦺꦭꦺꦴꦠ꧀
Lingga:krama/ngoko

  1. mbêngkêluk nêkuk (tmr. dhuwit, kêris lsp).








Kata kunci/keywords: arti melot, makna melot, definisi melot, tegese melot, tegesipun melotBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=melot&oldid=52331"