mote

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

mote Aksara Jawa: ꦩꦺꦴꦠꦺ
Lingga:krama/ngoko

  1. alèn-alèn cilik-cilik bangêt sing digawe bêling lsp.








Kata kunci/keywords: arti mote, makna mote, definisi mote, tegese mote, tegesipun moteBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=mote&oldid=52657"