munting

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

munting krama/ngoko

  1. cilik aringkih (kuru bangêt);
  2. êngg ora akèh wohe.








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=munting&oldid=47819"