napsu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

napsu (Ar) krama/ngoko ak

  1. hardaning ati;
  2. muring
Kacocogna karo
  • nêpsu.








Kata kunci/keywords: arti napsu, makna napsu, definisi napsu, tegese napsu, tegesipun napsuBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=napsu&oldid=48094"