ngambu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

ngambu


ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko ngambu
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

ngrasakake ambuning kêmbang lsp. sarana irung;;

Kacocogna karo ambu.








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=ngambu&oldid=21484"