ngambu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

ngambu


ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko ngambu
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

ngrasakake ambuning kêmbang lsp. sarana irung;;

Kacocogna karo ambu.








Kata kunci/keywords: arti ngambu, makna ngambu, definisi ngambu, tegese ngambu, tegesipun ngambuBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=ngambu&oldid=21484"