padon

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

padon
Lingga: (padu)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko padon
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

pabênan

krama
Krama padon
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. (utawa padon
ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko padon
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

pabênan

krama
Krama padon
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

) êngg ak: gunêman, rêmbugan;

  1. (utawa pêpadon) udur-uduran, tukaran








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=padon&oldid=51998"