padon

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

padon
Lingga: (padu)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko padon
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

pabênan

krama
Krama padon
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. (utawa padon
ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko padon
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

pabênan

krama
Krama padon
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

) êngg ak: gunêman, rêmbugan;

  1. (utawa pêpadon) udur-uduran, tukaran








Kata kunci/keywords: arti padon, makna padon, definisi padon, tegese padon, tegesipun padonBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=padon&oldid=51998"