panganan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

panganan
Lingga: (pangan)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko panganan
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

têtêdhan

krama
Krama panganan
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dhaharan ki

  1. dilêbokake ing cangkêm banjur dimamah lan diulu;
  2. kuwih-kuwih lsp.








Kata kunci/keywords: arti panganan, makna panganan, definisi panganan, tegese panganan, tegesipun pangananBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=panganan&oldid=44121"