pari

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

pari

basa Jawa[sunting]

pari

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko pari
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

araning têtuwuhan kang wohe ditutu dadi bêras;








Kata kunci/keywords: arti pari, makna pari, definisi pari, tegese pari, tegesipun pariBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=pari&oldid=101617"