pawaka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

pawaka

basa Jawa[sunting]

pawaka

  1. (Snk) (Kw) gêni;








Kata kunci/keywords: arti pawaka, makna pawaka, definisi pawaka, tegese pawaka, tegesipun pawakaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=pawaka&oldid=14597"