pit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

pit

basa Jawa[sunting]

pit

  1. êngg pitmotor pit dilakokake mêsin montor.








Kata kunci/keywords: arti pit, makna pit, definisi pit, tegese pit, tegesipun pitBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=pit&oldid=52791"