pompa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

pompa

basa Jawa[sunting]

pompa

  1. (Wl) krama/ngoko piranti dianggo nyêmprotake banyu (angin);








Kata kunci/keywords: arti pompa, makna pompa, definisi pompa, tegese pompa, tegesipun pompaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=pompa&oldid=19121"