près

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

près

basa Jawa[sunting]

près

  1. (Wl) krama/ngoko piranti dianggo mlèpèd (ngênêtake), pipitan;








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=près&oldid=52854"