près

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

près

basa Jawa[sunting]

près

  1. (Wl) krama/ngoko piranti dianggo mlèpèd (ngênêtake), pipitan;








Kata kunci/keywords: arti près, makna près, definisi près, tegese près, tegesipun prèsBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=près&oldid=52854"