prase

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

prase

basa Jawa[sunting]

prase

  1. krama/ngoko ak (mangsa prase) mangsa akèh buron alas (ent akèh durjana).








Kata kunci/keywords: arti prase, makna prase, definisi prase, tegese prase, tegesipun praseBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=prase&oldid=80966"