prase

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

prase

basa Jawa[sunting]

prase

  1. krama/ngoko ak (mangsa prase) mangsa akèh buron alas (ent akèh durjana).








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=prase&oldid=51340"