punas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

punas

basa Jawa[sunting]

punas

  1. êngg krama/ngoko lunas.








Kata kunci/keywords: arti punas, makna punas, definisi punas, tegese punas, tegesipun punasBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=punas&oldid=52861"