putri

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

putri

  1. krama/ngoko anaking ratu (para luhur) kang wadon (lumrahe ing crita);
  2. ki wadon.








Kata kunci/keywords: arti putri, makna putri, definisi putri, tegese putri, tegesipun putriBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=putri&oldid=52580"