rada

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

rada

basa Jawa[sunting]

rada

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko rada
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

sathithik-sathithik kadunungan sipat sing kasêbut ing têmbung candhake, upama rada gêdhe, rada umuk;








Kata kunci/keywords: arti rada, makna rada, definisi rada, tegese rada, tegesipun radaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=rada&oldid=101257"