ring

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

ring krama/ngoko

  1. êngg ing;
  2. êngg maring, mênyang ing;
  3. êngg marang, tumrap marang.








Kata kunci/keywords: arti ring, makna ring, definisi ring, tegese ring, tegesipun ringBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=ring&oldid=101265"