sambilan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

sambilan krama/ngoko

  1. kayu sindik ing pasangan sing ngapit-apit guluning sapi lsp;
  2. kayu (pring) cagaking tracuk;
  3. gandaring kêris sing ora nganggo pêndhok lan ora dikêmalo.








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=sambilan&oldid=46445"