sambilan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

sambilan krama/ngoko

  1. kayu sindik ing pasangan sing ngapit-apit guluning sapi lsp;
  2. kayu (pring) cagaking tracuk;
  3. gandaring kêris sing ora nganggo pêndhok lan ora dikêmalo.








Kata kunci/keywords: arti sambilan, makna sambilan, definisi sambilan, tegese sambilan, tegesipun sambilanBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=sambilan&oldid=46445"