sang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

sang Aksara Jawa: ꦱꦁ

  1. (Kw) têmbung panyilah pakurmatan.








Kata kunci/keywords: arti sang, makna sang, definisi sang, tegese sang, tegesipun sangBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=sang&oldid=101631"