saraba

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

saraba Aksara Jawa: ꦱꦫꦧ

  1. (Snk) (Kw) ak bangsaning kidang.








Kata kunci/keywords: arti saraba, makna saraba, definisi saraba, tegese saraba, tegesipun sarabaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=saraba&oldid=15791"