sirna

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

sirna (Snk) (Kw)

  1. dilêbur, dirusak;
  2. ilang babar pisan;








Kata kunci/keywords: arti sirna, makna sirna, definisi sirna, tegese sirna, tegesipun sirnaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=sirna&oldid=47224"