sogan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

sogan
Lingga: (soga)

  1. kang wis disoga;
  2. warna abang kaya soga.








Kata kunci/keywords: arti sogan, makna sogan, definisi sogan, tegese sogan, tegesipun soganBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=sogan&oldid=52640"