sumping

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

sumping krama/ngoko

  1. rêrêngganing kuping (wujud wlulang tatahan lsp. dikolongake ing kuping);
  2. (utawa sumpingan) êngg krama/ngoko: lunggèn, sadhiyan;








Kata kunci/keywords: arti sumping, makna sumping, definisi sumping, tegese sumping, tegesipun sumpingBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=sumping&oldid=47661"