sumping

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

sumping krama/ngoko

  1. rêrêngganing kuping (wujud wlulang tatahan lsp. dikolongake ing kuping);
  2. (utawa sumpingan) êngg krama/ngoko: lunggèn, sadhiyan;








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=sumping&oldid=47661"