talad

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

talad Aksara Jawa: ꦠꦭꦢ꧀ krama/ngoko

  1. (isih talad) isih tamban, ombèr wêktune, ora kêsusu.








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=talad&oldid=11655"