tiba

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

tiba

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko tiba
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. njarag (api-api) tiba;
  2. ambruk, rubuh; upama tiba klumah;
  3. anjog ing, ndharat ing;
  4. kapênêr, nuju ing; upama ijabe tiba ing dina Slasa Paing;
  5. nandhang, upama tiba ing kamlaratan.
  6. nyandhak ganti gêndhing liya;
  7. êngg pc jatuh, nandhang kapitunan lsp;
  8. wis diputusi, dipancasi;








Kata kunci/keywords: arti tiba, makna tiba, definisi tiba, tegese tiba, tegesipun tibaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=tiba&oldid=48585"