ubag

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

ubag Aksara Jawa: ꦲꦸꦧꦒ꧀
Lingga:krama/ngoko

  1. êngg ompak.








Kata kunci/keywords: arti ubag, makna ubag, definisi ubag, tegese ubag, tegesipun ubagBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=ubag&oldid=29823"