udarati

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

udarati Aksara Jawa: ꦲꦸꦢꦫꦠꦶ
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) ak sêgara.








Kata kunci/keywords: arti udarati, makna udarati, definisi udarati, tegese udarati, tegesipun udaratiBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=udarati&oldid=29876"