ukara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

ukara krama/ngoko

  1. rêrangkèning têmbung-têmbung kang mêngku surasa (lairing gagasan);
  2. ak aksara Huruf Jawa: u.








Kata kunci/keywords: arti ukara, makna ukara, definisi ukara, tegese ukara, tegesipun ukaraBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=ukara&oldid=49163"