usan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

usan Aksara Jawa: ꦲꦸꦱꦤ꧀
Lingga:krama/ngoko

  1. êngg lèrèn (ênggone nyambut-gawe);;
Kacocogna karo wisan.








Kata kunci/keywords: arti usan, makna usan, definisi usan, tegese usan, tegesipun usanBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=usan&oldid=52386"