wadon

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

wadon Aksara Jawa: ꦮꦢꦺꦴꦤ꧀

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko wadon
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

putri ki kb lanang.








Kata kunci/keywords: arti wadon, makna wadon, definisi wadon, tegese wadon, tegesipun wadonBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=wadon&oldid=80754"