wiki

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

wiki Aksara Jawa: ꦮꦶꦏꦶ krama/ngoko

  1. kikrik (ora gampangan).








Kata kunci/keywords: arti wiki, makna wiki, definisi wiki, tegese wiki, tegesipun wikiBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=wiki&oldid=53035"