wut

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

wut Aksara Jawa: ꦮꦸꦠ꧀

  1. pc sabawa nelakake kagèt lsp.








Kata kunci/keywords: arti wut, makna wut, definisi wut, tegese wut, tegesipun wutBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=wut&oldid=77190"