Cithakan:busak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka Cithakan:delete)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Icon delete.svg Sawiji naraguna nengeri Cithakan:temp iki supaya gèk endang dibusak.
Yèn kowé ora sarujuk karo usulan pambusakan iki, mangga udaraké alesanmu ing kaca parembugané.