Parembugan Naraguna:3.238.190.82

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Saiki kaca iki durung ana tulisané. Panjenengan bisa (1) nggolèki sesirahing kaca iki ing kaca liyané, (2) nggolèki log kang magepokan, utawa (3) nggawé kaca iki.