Kategori kang tanpa kategori

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dhata ing ngisor iki kasimpen ing telih, lan pungkasan dianyari 28 Maret 2020 14.54. Paling akèh ana 5.000 kasil ing telih iku.

Nuduhaké nganti 4 kasil sajeroning penthangan #1 tekan #4.

Deleng (50 sadurungé | 50 sabanjuré) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)

  1. Basa Indonesia - Basa Jawa
  2. Tembung krama-ngoko
  3. Tembung ngoko
  4. Turunan tembung krama inggil

Deleng (50 sadurungé | 50 sabanjuré) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)