wêtêng

Saka Wikisastra, bausastra mardika
(Kaelih saka weteng)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Tembung aran[besut]

wêtêng ꦮꦼ ()ꦠꦼ () (ng) krama/ngoko

  1. padharan ki pêprincèning awak sing dadi dununging wadhuk lan usus;







Kata kunci/keywords: arti wêtêng, makna wêtêng, definisi wêtêng, tegese wêtêng, tegesipun wêtêng

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.