Menyang kontèn

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Tyonghwa[besut]

Aksara Jawa: ꦤꦶ (ni)

Pinyin: . Kombinasi: Radikal 人 () +


Pronomina [ zh ]

  1. kowé
  2. -mu
Sinonim / Dasanama (Tembung padha teges)
  • (luwih hormat)
  • (kanggé wadon, ora standar)
  • (kanggé Gusti)
Frase

(词)

  1. 你好: sugéng énjing/siyang/sontén. (apa kabar)
  2. 你们: kowé kabèh
  3. 。。。: duwékmu, ...-mu
  4. 你们。。。: duwéké awakmu kabèh, ...-mu kabèh
  5. 父母: bapak ibukmu
  6. 你我: kowé karo aku
Tembung andhahan
Déléngén uga