(bangku) thothitan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

(bangku) thothitan Aksara Jawa: [[ꦧngku| (ba)ngku (ngku)]] (_)ꦛꦺꦴ (tho)ꦛꦶ (thi) (ta)ꦤ꧀ (n)
Lingga: (thothit)

  1. bangku cilik pêsagi sikile cêndhèk.








Kata kunci/keywords: arti (bangku) thothitan, makna (bangku) thothitan, definisi (bangku) thothitan, tegese (bangku) thothitan, tegesipun (bangku) thothitan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org