basa Jawa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search


Blong

(aksara Jawa: ꦧꦱꦗꦮ) krama/ngoko

  1. asa asli wong Jawa;
  2. sawijining basa sing dituturake ing Tanah Jawa utawa Pulo Jawa;








Kata kunci/keywords: arti basa Jawa, makna basa Jawa, definisi basa Jawa, tegese basa Jawa, tegesipun basa Jawa