basa Jawa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

basa Jawa (aksara Jawa: ꦧꦱꦗꦮ) krama/ngoko

  1. basa asli wong Jawa;
  2. sawijining basa sing dituturake ing Tanah Jawa utawa Pulo Jawa;








Kata kunci/keywords: arti basa Jawa, makna basa Jawa, definisi basa Jawa, tegese basa Jawa, tegesipun basa Jawa