(grèng-gèntèng)

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

(grèng-gèntèng) Aksara Jawa:

Kacocogna karo pc gèrèng-gèntèng.








Kata kunci/keywords: arti (grèng-gèntèng), makna (grèng-gèntèng), definisi (grèng-gèntèng), tegese (grèng-gèntèng), tegesipun (grèng-gèntèng)
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org