(ijo) riyo-riyo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

(ijo) riyo-riyo

  1. krama/ngoko ijo ênom sumringah.








Kata kunci/keywords: arti (ijo) riyo-riyo, makna (ijo) riyo-riyo, definisi (ijo) riyo-riyo, tegese (ijo) riyo-riyo, tegesipun (ijo) riyo-riyo
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org