(jongkong) inthil

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

(jongkong) inthil Aksara Jawa:
Lingga: (jongkong)

  1. jongkong karo inthil dianggo slamêtan.









Kata kunci/keywords: arti (jongkong) inthil, makna (jongkong) inthil, definisi (jongkong) inthil, tegese (jongkong) inthil, tegesipun (jongkong) inthil
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.